Bättre sent än aldrig

Har inte skrivit här på hur länge som helst, varken haft lust, tid eller ork. Men just nu känner jag mig sugen på att skriva ett inlägg, och förhoppningsvis att vilja fortsätta sen också..

Så vad har hänt i mitt liv på sistone då? Faktiskt inget värt att nämnas. Men för att ha ngt att skriva så borde jag ju nämna ngt.

Kollade på fotboll igår. Eller kollade är väl att ta i. Jag satt med lite folk på avenyn under två grymt stora storbildsskärmar och drack öl och lekte bokstavslekar. Tror många blev ganska sura på oss som hade grymma sittplatser och inte ens var intresserade av matchen. Jag kan verkligen inte först det där med att kolla på sport.
Trevligt var det trots att vi visst förlorade vilket jag tycker är ganska skönt, nu kommer folk inte vara upptagna så fort det är sverigematch. :)

Ska jobba kväll imorgon så här blir det inget midsommarfirade. Ganska skönt faktiskt. Hade riktigt trevligt i lördags så kommer ändå inte ha lika kul imon om jag skulle festat då.. (Måste intala mig detta för att inte tycka för synd om mig själv..) Jobbar tidigt på lördag också så inte ens en liten festrunda kan jag hänga med på.. Jaja, det kommer fler fester.

Ska snart kolla på film I could never be your woman, sitta framför Tv:n och mysa. Ska blir riktigt skönt. Har knappt vart hemma denna veckan. Haft massa att göra så ska bli skönt att ha en soffliggarkväll. Det är ja värd!

Bjuder på en sommarbild från en härlig dag för några veckor sedan. :)


RSS 2.0