Påskledighet

434621-58


Tåget går 06:02 imorgonbitti så jag måste åka hemifrån 05:15. Jag har lovat göra matsäck också. Varmchoklad och mackor, så tidigt är bara förnamnet på när jag måste gå upp.
Ska ställa klockan på 04:30. Men det gör inget eftersom vi ska ha jättekul! :) Träffa nytt folk och se nya platser! Inte helt fel!
Så jag kommer inte blogga på några dagar, (vågar mig inte på att mobilblogga direkt) men jag lovar massa fina bilder när jag är tillbaka på tisdag, om det nu är någon som är intresserad..

Jaja nu måste jag duscha innan jag kryper till kojs!
Sköt om er allihopa!

Pussa



Onsdag. 19 Mars

Tänk att det redan är den 19 mars! Käns inte som det var alls länge sedan den var januari! Jag klagar inte, för jag vill ha vår! Bort med snön in med solsken och vitsippor! :)

Vart hos min psykolog idag. Vi kom överrens om att jag inte skall till henne förrens den 4/4 nästa gång. Känns skönt att inte behöva gå dit varje vecka längre. Fast sluta helt borde jag nog inte göra än. Men att ha ett litet uppehåll på nästan två veckor känns bra. Då har jag säkert mer att komma med också om det är lite mer sällan. :)
Brukar vara deppig efter jag kommer hem från henne, eftersom man tar upp så mycket jobbigt, men idag känns det faktiskt bra. :)

Måste verkligen packa klart snart så att jag har tid på mig att komma på saker jag glömt packa :P Okej visst jag ska bara vara borta fem dagar, men ändå. Inget kul att glömma något.
Köpt en liten "tack för att jag får bo hos er present" en bok om choklad, (massa goda recept chokladbakelser och praliner) och en mörkchoklad. Hoppas de inte är nötallergiker eller ngt sådant :P



Ska snart iväg och vaccinera mig igen, mot hepatit A. Inte för att jag tror att jag kommer drabbas på denna lilla Sverige tripp. Haha. Man ska ta två sprutor för ett skydd som räcker i 20år, tog en spruta innan Thailand resan för ett år sedan så nu är det dax för spruta nummer 2.

Nej nu ska jag försöka packa lite :)

Pussa


Måndag 17 Mars

Var uppe sent igår och planerade en liten tripp uppåt i landet över påsk. Ska hem till en kompis föräldrar och se lite av Sverige. Ska bli grymt kul!
Hon kommer från en liten By, alltså inte en liten stad utan en by. Det finns inte ens någon rondell. Spännande!
Jag har börjat fantisera att det kommer vara som i The village. Haha, så kommer vi som inkräktare i byn och allt blir kaos... Nää så farligt är det nog inte.

Vi har beställt tågbiljetter till klockan 6:02 på torsdagmorron. Kom på idag att min första buss börjar gå vid kvart i 6, så det blir till att fjäska med pappa så han kör mig till pendeln åtminstonde. Inte kan jag släpa allt bagage 20minuter till pendeln så tidigt på morgonen!!

Idag har jag inte gjort så mycket, tappade hakan när jag vaknade och det var/är helt vitt ute av snö. Och det snöar fortfarande. Det är ju aldrig snö här annars! Det som var vår igår. Jag gillar iof snö, jag Älskar att åka pulka. Fast det har jag inte gjort på lääänge nu.
Måste slänga lite kläder i tvätten nu, så att jag har lite rena kläder jag kan packa ner.

Ha en fin vinterdag.
Pussa


Söndagspyssel

Har spenderat eftermiddagen med att göra påskkort, jag älskar att pyssla och eftersom det snart är påsk så var det ju lämpligt att plocka fram våra två stora lådor med pyssel. Saxar som klipper roliga mönster, stämplar i olika färger, massor av olika färger på papper, fina pennor och så klart självhäftande tejp & lim.
Tyvärr så var inte hjärnan så inspirerande, kom verkligen inte på något som blev riktigt bra. Men jag fick ihop några påskkort med kycklingar ivf. De blev ganska söta.

Kände att jag var tvungen att ta en promenad i det fina vårvädret. Jättehärligt väder ute idag, sol och fågelkvitter! Mamma har grejat i landen och pappa målat om min balkong. Riktiga vårbesyr!! Gud vad det är häligt med vår!!
Jag kan inte gå utan att ha något mål så det blev en promenad till centrum och inköp av ännu en dålig skvallerblaska. :)
Så nu sitter jag här och försöker klara korsordet, det är kul! Jag älskar korsord! Särskilt om man klarar dem! :P

Nu ska vi äta kvällsmat!

Pussa

Konstnären Emelie

434621-57

Nej, nu vill jag verkligen resa!!!

434621-56

TUR-mässan

Vaknade halv nio imorse, jag var så trött så jag knappt orkade stänga av alarmet på mobilen. Vid nio tvingade jag mig ur sängen, fick stressa lite eftersom jag hade bestämmt med mamma att vara på mässan vid 10 då de öppnade.

Det var lagom med folk, men jag förstår inte hur man orkar jobba i en sådan miljö. Ljudnivån är jättehög och folk stressar omkring runt en, efter två timmar på mässan var jag helt slut!
Fick tag på massa bra information och restips! Barcelona, Miami, Stockholms skärgård och Kroatien ligger högt på min lista för platser jag vill besöka. Fast det är klart skidåkning i Kanada, Italien eller Frankrike tackar jag inte heller nej till direkt. Fast det kan ju inte bli av förrens nästa år, om det ens blir av alls.. Men det skadar aldrig att drömma sig bort lite!!

Mamma ska vandra i Spanien snart och pappa ska med sina vänner till Italien i april så vi fick massor av information om de ställena. Jag vill med följa med!! Det låter verkligen så mysigt när någon berättar om vad man kan göra, vad man ska se och massa annat.
Jag bara måste åka iväg och upptäcka nya saker snart, längtar så!!
Ska nog sätta mig och kolla igenom alla kataloger och broschyrer nu. Och drömma mig långt bort!

Ciao.




Godkväll!

Har precis vaknat efter en liten eftermiddagsvila på cirka 3 timmar. Skönt! Gick upp vid 8 imorse trots att vi inte gick och la oss förrens vid 4 så vilan var välbehövlig!
Gårdagen var jättekul, vi lagade köttfärspaj och kollade på Så ska det låta. Peter Settman är så himla skön!
Blev en sväng på stan med, fast det var inte lika lyckat, de hade schlagerklubb igår dit vi gick så man tröttnade lite på musiken efter ett tag..Men dansade gjorde vi :P Åt på McDonalds mitt i natten när vi var påväg hem. McDonaldsmat är sjukt gott innan man äter det, sjukt äckligt efter! Haha 

Dagen har annars spenderats med att städa, möblera om och handla. Jag och pappa fick stå för detta, tror vi skrattade mer än det blev rent men det gör inget. "Hellre lite skit i hörnet än ett rent helvete" som man kan säga. :)

Nu väntar jag på att min vän ska sluta jobba så vi kan åka och köpa kycklingsallad, choklad, dricka och annat gott för att bunkra upp framför Melodifestivalen ikväll! :) Undra vem som vinner, känns som om vad som helst kan hända! Jag bryr mig inte så mycket om vem som vinner de flesta är duktiga och värda att vinna, men Frida hon får bara inte vinna!! Hade vart kul om Bengtzing vann, jag gillar henne.
Fast som sagt så spelar det inte så stor roll, vi har ändå ingen chans när det väl kommer till kritan ändå. Vi kanske inte ens klarar av att kvala in i år.

Nej, nu ska jag ringa och stressa på min vän!
Ha en finfin kväll!

Ciao.

16:42

Ser i min spellista att jag spelat Jag är en vampyr av Markus Krunegård 74 gånger. Ojdå. Kanske borde lära mig att variera mig! Fast Potential breakup song med Aly & AJ leder fortfarande med 87 uppspelningar..

Ska alldeles strax iväg till tjejmiddagen/kvällen/natten men har visst lovat min bror att köpa öl till honom. Får väl hålla vad jag lovat. Hatar att gå på systemet bara, känner mig som en brottsling trots att jag får vara där och får köpa precis vad jag vill. Kommer nog aldrig gå över, jag är alltid nervös inför konstiga saker. Typ som på spårvagnen om det kommer en kontrollant trots att jag vet att jag betalat så blir jag helt hispig. Eller när man ska flyga och ska gå igenom de där metalldetektorerna eller vad det är. Jag blir jättenervös trots att jag inte brukar gå med pistol eller kniv ^^ 

Nu vill min bror åka.
Ha det fint!

Pussa


Fredag kväll.

Har fortfarande inte fått mitt simkort till min mobil! :( Men fick låna ett kort av en kompis som hade fått ett på stan, så jag har ivf ett nummer nu. Skönt att kunna nå folk när man vill! Men helst vill man ju ha sitt riktiga nummer!

Hårfärgningen blev bra, men mörk! Okej det stod mörkbrunt på förpackningen, men det är nästan svart på vissa ställen. Det är fortfarande lite slingor i håret eftersom det var så stor skillnad innan, men det är bara bra tycker jag så det inte ser så onaturligt ut!

Ska ta och packa lite kläder och andra saker inför ikväll.
Hoppas ni får en lika trevlig afton som jag ska ha för här planeras utgång!


Gårdagskvällen

Gårkvällen spenderades hemma hos en vän, hon har var och åkte skidor förra veckan så det var ett tag sen vi sågs. Det var mycket trevligt!
Hon hade massa roliga saker att berätta från sin semestertripp! Jag vill med åka bort!!

Vi kollade på Du är vad du äter, vi pratade om att anmäla oss dit. Jag borde verkligen få någon som ser över mitt matintag. Jag äter gärna lunch vid 15-16 tiden, så jag slipper äta kvällsmat sen. Det är inte bra att bara äta frukost och lunch/middag. Man ska äta lite och ofta inte sällan och mycket som jag. Fast jag försöker äta flera gånger om dagen, det går ibland, men jag fuskar allt för ofta. Jag är nog mästare på småätning. Lite nötter här, en kaka där, en banan nu, lite russin sen. Usch! Jag måste skärpa mig!

Jag ska skicka in en klagoanmälan (eller vad det heter) till Västtrafik, både i måndags och igår åkte bussen innan tåget kommit in på stationen. När det står på hemsidan att de ska passa varandra så ska de göra det i verkligheten också! Det är inte kul att gå hem i regnet på kvällen, särskilt inte när man tror att man skall kunna ta bussen!!

Nu ska jag färga mitt hår!
Hoppas det blir fint! :)

Körkortsteori

Lagat pannkakor till lunch idag, min bror har två prov idag och så ska han jobba hela kvällen så jag tyckte han var värd att få något gott när han kommer hem från skolan. Jag är en snäll storasyster ibland :)

Sitter och pluggar körkortsteori, det är jättetråkigt!!! Jag kommer aldrig orka läsa ut hela den tjocka boken. Jag har gått en körkortsteorikurs, men jag kommer knappt ihåg något. Gick det i somras, borde kanske gå den en gång till, men jag vill verkligen inte för det är såå tråkigt! Usch!

Jaja, ska tillbaka till boken nu. Suck


:(

Mötte brevbäraren när jag var ute, inget simkort idag heller! Han hade bara massa reklam och post till alla utom mig! :( Jag blir tokig snart! Jag måste bara ha en fungerande mobil i helgen!! Håller tummarna på att det kommer imon, annars ringer jag och klagar!!

Köpte hårfärgningsmedel, har ändå inget planerat ikväll så då har jag tid att fixa det. Ska nog be mamma att hjälpa till så det blir bra.

Nu ska jag laga lite lunch!
Ciao.



:)

Klockan är redan halv 1! Gud vad tiden gått fort, även fast jag inte haft kul :P
Kollat lite på olika jobb som jag kanske ska söka, får se. Vet inte riktigt vad jag vill göra egentligen.. Men jag vet att jag inte vill jobba heltid som brevbärare ivf!
Jaja.
Nu ska jag ner till byn och inhandla lite vin inför helgen, jag som är jättedålig på viner.. Det är lite som ett lotteri, ibland väljer man rätt och ofta fel :P
Ska kolla på hårfärgningsmedel också, ibland älskar jag min "nya" hårfärg men ibland ser den helkonstig ut. Får se om det blir ny hårfärg inför helgen eller inte.

Hämtade TUR-mässan biljetterna hos min vän igår. Han är så söt. Skrivit vilket utställningsställe han ska jobba i så jag & mamma kan komma och hälsa på! :) Klart att jag ska hälsa på honom, han jobbar för Toyota så förra året hade de racerbils simulatorer som man fick köra. Det ska jag göra om de har de i år också! Roligt!

Fick reda på att min morfar & mormor skulle komma hit nästa vecka! :) Har inte träffat dem på länge! Ska bli kul att de kommer hit. Då blir det restaurangbesök, utflykter och shopping. Me like!
Mamma ville att hon jag och mormor skulle åka på någon bussresa någonstans. Det kan ju vara kul! Vi ska spana lite på TUR-mässan i helgen! 

Jaja, nu ska jag gå!

 


Torsdag

Vaknade tidigt idag av att familjen försovit sig och stressade runt i hela huset. Så jag gick upp och gjorde frukost, satte mig framför tv:n och kollade på Lilja 4-ever. Gud vad hemsk den är, bli lämnad av sin mamma, utnyttjad av sin moster och av sin "pojkvän", sviken av sin bästa vän och utstött ur samhället. Fy fan!
Har den bara på Vhs, så kvaliten är jättedålig, men det blir bara ännu mer stämning av att bilden hoppar lite och att den då och då förvandlas till myrornas krig.

434621-55


Suck

Nu är jag sjukt irriterad på att jag inte har någon mobil, okej mobil ha jag med inget simkort! Det skulle ta 3 dagar, ringde ju i fredags så idag borde det ju komma, men ikke. Jag vill verkligen ha en fungerande mobil nu!!!
 
Min psykolog var sjuk idag så mötet var inställt. Eftersom jag inte har någon mobil kunde de inte nå mig och säga att jag inte skulle komma, så jag åkte dit helt i onödan! Dessutom är det kallt, regnigt och blåsigt idag, alltså inget väder man vill gå ut i onödan i.

Har ätit ordentlig lunch nu ivf och ska snart åka och träna! Ska bli kul!

Sen har min vän fixat biljetter till Tur mässan ihelgen också, han ska jobba där. Så i helgen ska jag och mamma kolla på resor :) Härligt! Hoppas man får lite idéer om vart man kan åka!

Jaja, nu ska jag packa träningsväskan!
Pussa


Moi

434621-53

Bildbevis

434621-54

Här är brödet jag bakade som förresten blev jättejättegott och saftigt! :)


434621-52

Min fina blomodling, tyvärr så är de bara 3 av 7 som börjat gro. :( Mina fingrar är inte så gröna, tyvärr. Men sockerärtor brukar jag lyckas med, får väl så några sådana istället!

Onsdag.


Då var det onsdag igen då. Blev ganska sent igår, var hemma hos en kompis och kollade på dåliga filmer :) Det är vår specialite, att kolla på gamla dåliga filmer som man kan handlingen i, så man kan göra annat under tiden utan att tappa bort sig i vad som händer.. :)
Vaknade vid 9 idag, är fortfarande lite trött, men det borde gå över när jag har orkat klä på mig.

Idag ska jag till  psykologen och i eftermiddag ska jag träna. Annars inte mycket planerat. Skönt. Mamma är hemma idag så vi kanske hittar på något. Har inget jag vill göra idag, hade vart skönt att bara kunna vara hemma hela dagen, men det går ju inte..

Förresten, naglarna känns mycket starkare med den nya "Diamond strength", fast det är klart naglarna känns ju starkare av att man målar dem i vanligafall också. Men de är helt lena nu, det är ju bra. Har vart duktig att smörja in händerna också så att inte nagelbanden & händerna är så torra. :)

I helgen när jag och pappa var ensamma så lyxade vi till frukosten genom att köpa Start flingor/müsli/kaksmulor. Alla vet ju att det är som att äta kaksmulor, men att de innehöll 430Kcal/100g hade jag ingen aning om. Så i fortsättningen när jag ska lyxa till min frukost ska jag äta en Magnumglass (de är ju som att äta en hel måltid!) En Magnum Classic innehåller "bara" 303kcal/100g. Inget av det är nyttigt och bägge innehåller massor med socker och onyttigafetter, men det är gott :P



434621-51VS434621-50

Så vad har hänt idag?

Det blev ingen vegetarisklasange utan en med köttfärs (lillebror tjatade). Tog 2½h att laga, inte värt! Men men, nu finns det ivf lasange för ett helt kompani. Den blev helt okej, gillar inte när all mat är blandad som det är i lasange och moussaka mm. Men det gick ner, vegetarisk är mycket godare dock..

Har tvättat och hängt tvätt också, hur mycket som helst. Trodde inte att det skulle ta slut. Typ 40par strumpor. Har vi ens så många strumpor?!

Förstår inte riktigt vad det är med mig, jag är jättetrött trots att jag inte gjort något vettigt alls idag. Jag somnade vid 11 igår och gick upp vid halv 9 idag så sovit förlite har jag inte gjort!
Ska hem till en vän och ta det lungt ikväll. Kanske kolla på film, han ville kolla på fotboll vid 9, ska försöka få honom på andra tankar. Jag hatar sport, fotboll är inget undantag! Det är jättetråkigt! Hur kul kan det vara att kolla på svettiga gubbar som springer efter en boll och när de väl kommit fram till bollen, så sparkar de iväg den! Suck!

Jaja, nu ska jag plocka ur diskmaskinen, kul va!?

Tisdag

Drömt sjukt mycket konstiga drömmar inatt. Det är läskigt när man vaknar av ett ryck och förstår att allt var en dröm. Men samtidigt skönt när det mest är mardrömmar jag drömmer..

Idag är inget planerat, ska försöka bära ut mitt skrivbord som jag inte vill ha längre och fixa lite med papper som ligger i tusen små viktighets-högar. Tänkte laga vegetarisklasange till middag idag, är sjukt sugen på det!

Jaja, nu ska jag klä mig!
Pussa


En måndag på stan

Hittade massa kläder i stan idag, kläder jag inte alls vill ha.. Suck. Blev inte mycket inhandlat.
En skjorta från Carlings, en kofta & en tröja från Gina Tricot. Lägger upp bilder imon eller något :)

Köpte ett nagellack (ljus rosa) och en grej som skall hindra naglarna att spricka. Tror inte det funkar så bra utan beror mer på vad man äter och hur man sköter dem i övrigt, men det är värt ett försök!  

434621-49

Min vän klippte håret på en hårstudio där de lär upp frisörer. Alltså var det ingen "riktig" frisör utan en som skall bli, det blev kanon fint. Men det tog 2 timmar!! Okej om man färgar håret eller slingar det, men inte om man bara ska klippa det. Frisören klippte typ ett hårstrå i taget, tur för mig att det fanns massa skvaller och modeblaskor att underhålla sig med!

Vi tänkte träna vid 16, men eftersom vi trodde att klippningen skulle ta 30-45minuter så fick vi träna vid 18 istället. Ett inte så roligt Medelpass, men men, nu har jag tränat ivf!

Nej, nu ska jag pyssla om mina naglar!


Måndag

Härligt att vara ledig idag också! Vaknade vid 9 och har precis ätit en god frukost på mitt nybakade bröd! :)

Idag ska jag försöka ordna upp lite saker här hemma och sen blir det en sväng på stan med en kompis. Vill hitta lite nya vårtröjor, har inget kul alls. Bara massa mörkt och tråkigt, det är på tiden att man börjar införskaffa lite vårkläder! Ska träna vid 16 idag också. Ska bli skönt. Har inte tränat på jättelänge!

Måste fixa mina naglar också, de är helt förstörda :( Jobbet gör att de blir det, vet faktiskt inte riktigt varför.. Men händerna blir jättetorra av att få så mycket svärta på sig, då måste man ju tvätta händerna och om man inte smörjer händerna efteråt blir de helt torra och äckliga. Usch! Ska nog köpa lite oljor och så till naglarna idag. De kan inte se ut såhär som de gör nu. Ser helt förfärligt ut!

Jaja, nu ska jag klä mig.
Ciao.



Vad har hänt idag?

Lagat middag, den blev supergod! Kokade fisken lite förlänge bara, men det gjorde verkligen ingenting. Min nya specialite; pressadpotatis, fisk & morotssås!! Det var t o m enkelt att laga, alltid positivt!

Bakat bröd idag också. Blev gott det också, kunde kanske vart inne i ugnen lite till. Nybakat bröd med philadelphiaost, ljuvligt! Längtar tills jag ska äta frukost imon, gud vad gott det ska bli!!

Nu har mamma kommit hem igen också, trots att vi inte brukar vara bästisar så är det skönt och kul att ha henne hemma igen! Hon hade fått göra massa roliga saker, som att åka på skotersafari och gå på bal, okej det var väl mer fest men ändå. Mamma försökte förklara lite olika lekar de hade lekt i bussen upp, men jag är nog alldeles för trög i huvudet, förstod inte mycket. Haha

Övningskört idag igen, gick mycket bättre än igår då jag faktiskt höll på att köra in i en bil. Idag gick det som smort :) Fast jag måste fortsätta med att plugga teori, det som är svårast är att hålla koll på alla reglarna. Måste verkligen lära mig dem nu. Och alla trafikmärken. Suck.


434621-48


Nej, nu ska jag kolla på TV eller något.
Ciao.



Söndag 9 Mars

Söndag igen då. Sovit riktigt gott inatt, fast vaknade lite för tidigt. Men men nu har man ju tid att hitta på något idag. Lovat pappa att följa med och handla mat idag. Då kan man välja vad man själv vill ha att äta i veckan, det är ju bra.  
Idag ska jag laga fisk till middag, tror aldrig jag lagat det själv. Alltså tillagat riktig fisk, inte fiskpinnar eller fiskbullar eller ngt! :P Hoppas det blir gott & inte är så svårt. Mamma gjorde alltid en jättegod morotssås till fisk, hoppas jag kan göra en sådan jag också! :)

Har absolut inget annat planerat idag, faktiskt skönt. Kunna gå omkring och bara göra saker som faller en in. Behöver laga en kofta jag använt en gång, en knapp trillade av. Så det ska jag nog passa på att laga idag. Kul va!? Funderar på att ringa en kompis och tvinga honom att umgås med mig ikväll, fast mamma kommer hem ikväll så jag kanske hellre vill vara lite med henne. Och få reda på massa detaljer från hennes vistelse i Sälen :)
Pappa & jag funderar på att göra våfflor till henne ikväll :) Sjukt länge sedan jag åt våfflor. 1år sen tror jag ivf det var!

Nu ska jag duscha & klä mig!
Klockan har redan hunnit bli 20 i 11!! Och jag som vaknade tidigt, detta är inte bra!!

Pussa




Yes, Carola åkte ut!

Tänk att Carola åkte ut så snabbt! Trodde hon var mer omtyckt än så.. Där ser man. 
Tycker lite synd om Andreas Johnson, han hade gärna fått gå vidare om han hade hoppat över att sjunga med Carola. ;) Nordman var värdiga att gå vidare, Sibel ser ut som tjejen i Peter Pan.. :) Fast jag tror inte att någon av dem kommer kunna vinna i globen på lördag... Men vi får se.

434621-47

Kollar på Hur man blir av med en kille på 10 dagar nu, men det är reklam, som det är hela tiden när man kollar på Tv4.. Hatar reklam!  
Har knappat lite på min nya mobil, är så grymt nöjd med mitt inköp! Längtar tils jag får mitt sim-kort så jag kan börja använda den ordentligt!!
Jaja, nu börjar filmen snart igen!

Pussa




Jag är en vampyr

Jag är helt kär i denna låten, den är bara så härlig. Jag blir så glad när jag hör den och får ett stort konstigt leende på läpparna! 




Vad vill du
Men kom då
Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken. Sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet. Gud vet vad som hade hänt om hunden hade varit bunden och inte kunnat komma o skälla i tunneln
"Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va"
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

Såg att det lyste. Hörde musik. Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor
Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Du vet var det sitter och siktar tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in. Hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill. Du vet jag vill bli din
O ingen annan kommer in. Hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig

Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den
O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?
Toaletten duschen. Jag har gömt mig för sista gången i den
O vem blir inte kall naken o våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten. Somnar nollsju vaknar igen på natten
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din
 



Nu ska jag kika lite på melodifestivalen med pappa och äta kvällsmat!
Ska hålla tummarna på att Carola åker ut! ( Jag är en elak människa, jag vet! )



Dag på stan

Haft en helt underbar eftermiddag med pappa. Vi åt middag på en Kinesisk&Thailändsk restaurang. Ris, kyckling, ananas, bambuskott, vårrullar... Mums! Jättegott & jättemysigt!
Lika mumsigt är inte att pappa och hans kompisar kallar stället slem-kinesen, bara för deras söt-surasås är tjock som snor! :P

Vi gick en liten sväng på stan innan bion började. Hittade inget speciellt, köpte en ny vattenflaska och godis till bion. Jag älskar jordgubbar med yoghurt och choklad! :)

Bion var kul, pappa skrattar alltid jättemycket över saker som är kul, så att bara titta på pappa när han skrattar är underhållande!! Så ni kan förstå att jag skrattade mycket på bion! Det var nog inget som var seriöst i hela filmen, bara massa tokigheter! Massa härliga skämt! I vanliga fall brukar jag inte tycka det är så kul med "dålig" humor, men denna filmen var verkligen kul!! :)
Om man vill skratta i 1h 27minuter så spana in denna filmen!



434621-44

Lördag!

Sov riktigt länge idag, vaknade halv 12! Grymt skönt, fast nu har jag nästan sovit förlänge, är seg men det borde snart gå över! Har inte gjort så mycket vettigt fram tills nu, städat lite och ätit frukost.

Ska snart in till stan med pappa, vi ska äta på restaurang istället för att fika. Så slipper vi laga mat hemma :)
Hoppas vi hittar något gott & mysigt ställe.

Nu ska jga klä på mig och fixa iordning mig, har visst lovat att övningsköra in också. Hoppas det går bra och att jag inte krockar eller ngt!! :P

Ciao.

Filmkväll

Vart hemma hos en vän ikväll och kollat på film, ovanligt va!!? Vi kollade på Irene Huss den nyaste Den krossade Tanghästen själva filmen var bra, men vissa skådespelare var sjukt dåliga. Jag kan nästan göra det bättre, men bara nästan. Jag gillar svenska filmer, man behöver inte anstränga sig med att läsa texten och så brukar inte storyn vara särskilt svårbegriplig. Me like!! Hatar när man efter att ha sett en film ha massa funderingar kring vad det egentligen var som hände och vad filmen gick ut på.. haha

Vi kollade på Hundtricket också, fast jag sov typ hela filmen så nu är jag pigg igen.. Fast jag borde verkligen sova nu så att jag är pigg imorgon, vill inte sova bort hela helgen!! Fast jag har lång helg, är ledig på måndag, så skönt!! :)

Godnatt!


Världens bästa pappa!

Jag och pappa har far och dotter helg. Hur mysigt som helst!
Nu ska vi laga mat, pommes frites och kött. Pappa tjatar om bearnaisesås, hoppas vi har pulversås påse med det annars lär han inte få något!! Vi har köpt snickerglass till efterrätt :) Gottigt!
Fast ikväll ska jag hem till en kompis så då får han klara sig själv :P

Imorgon skall vi fika på stan och gå på bio! :)
Pappa har snackat om att han vill ha semla när vi ska fika, men jag tror knappt att de har det på caféerna nu. Jag menar det var väl över en månad sen det var fettisdagen!! :) Ha är så söt min älskade pappa!

Här är ett kort på oss från Thailand förra året. Min pappa är världens mest oseriösaste på kort, han ska Alltid fula sig. :)
 
image43

Ny mobil

Jag strular verkligen till det mesta. Tappde min mobil på jobbet idag. Trillade med det klumpiga & tunga cykeln, trodde jag fick med mig allt när jag cyklade där ifrån, men min mobil är totalförsvunnen. :(

Så nu har jag spärrat den & gjort en förlustanmälan hos polisen. Det var inte det lättaste, telefonbolaget ville att jag skulle komma ihåg när jag sist laddade kortet, hur mycket pengar det var kvar, vilka nummer jag brukar ringa osv. Jag som har minne som en guldfisk, men det gick bra. Tur det, jag vill inte byta nummer alla har ju det gamla, dessutom är det bra!

Så nu har jag vart och köpt en ny, fin och rosa mobil. :) Behövde en ny, men det hade vart bättre att inte tappa bort den gamla :P

Denna blev det ivf: Söt!  


434621-41



Godnatt!

434621-40

Det blev ingen film, funderar på att gå och lägga mig nu så att jag är pigg inför jobbet imorgon. Hoppas det blir sol imon, inte regn och rusk. Ska nog dansa lite till solgudarna innan jag kryper till kojs!  

Hittade en riktig snyggbild på mig. Var tvungen att dela med mig, man ser t o m hur värdelös jag är på twister!! Men det är inget man säger högt eftersom jag är en värdelös förlorare!!

Godnatt!

Resa!

Har kollat på lite resor, en kompis & jag är sugna på en riktig sommarresa. Barcelona, Athen, NY eller Miami. Det hade vart så sjuktkul med en riktig tjejresa! Shoppa, sola, bada och dricka dyra drinkar. Gud vad jag vill åka!!
Jag har ingen lust att åka på någon "suparresa" utan vill se lite av omgivningen när man väl är där. Ge mig sommar nu, eller först riktig vår! :)

Torsdagar är sjukt tråkiga att tillbringa framför tv:n, funderar på att kolla på någon film jag lovat av en vän. Kanske Liftarens guide till galaxen. Jag tror det blir så.

Ciao.

Trött i huvet

Jag är verkligen slarvig. Jag tappar jämt bort saker, tråkigt! Särskilt eftersom jag alltid tappar saker jag behöver, som mina nya fina handskar, min mössa och min ena mp3. Bääh! Denna veckan har jag slarvat bort 2 vattenflaskor också, men det är inte så viktiga men ändå.

Har ont i huvudet, brukar inte ha det, men nu dunkar det och känns som en stor blyklump. Segt. Så jag har inte orkat göra särskilt mycket.. Läst i en av mina nya böcker El choco, har inte kommit alls långt men det verkar sjuktbra! :) 

Lagat potatismos med min bror idag, vi missbedömde mängden potatis. Nu har vi potatismos för 3 veckor framöver, kommer kanske tröttna lite på det men det är ju trots allt sjukt gott! :)

Nu ska jag fortsätta läsa i min bok!

Ciao.


Happy

Behövde inte jobba hela dagen idag, grymt skönt! Känns hur lyxigt som helst att komma hem klockan 14, istället för 18!!
Solen skiner & värmer idag också, Vårväder!!! Det är hur fint väder som helst, okej det blåser storm men man skulle kunna sätta sig ute med en tjock filt någonstanns det är lä och bara mysa.

Att sluta betydligt tidigare än vad jag trodde och att det är sol gör att jag mår bra, riktigt bra! :) Härligt!! Nu ska jag förhoppningsvis vara lika positiv hela dagen, veckan, året, livet!! :)

Nu ska jag passa på att göra lite vettiga saker, som att tvätta och laga mat.


Duran Duran - Ordinary World

Lånade pappas Mp3 spelare idag. Han lyssnar inte riktigt på samma musik som jag gör, men han lyssnar på bra musik. (Okej nu låter det lite snurrigt, men vi har båda bra musiksmak men han lyssnar på bra gammal musik och jag lite nyare.)

Satt och lyssna på denna låten hela vägen hem, den är så fin.

Well now pride's gone out the window cross the rooftops, run away,
Left me in the vacuum of my heart.
What is happening to me?
Crazy, some'd say,
Where is my friend when I need you most?
Gone away...


Hemkommen

Hemkommen från en mycket trevlig eftermiddag på stan.
Hittade ett par nya (billiga) hörlurar, vill inte lägga 200kronor på ett par som ändå kommer gå sönder efter några dagar/veckor. Så 39kronor var ett lagom pris, sitter bra och ljudet är välgodkänt. Hoppas de håller ett tag bara:)

Blev en salami/brie baguett på Franskacafet och självklart en rykande varm kopp thé. Gick en sväng på stan innan träningen, kollade lite vårkläder och skor. Hittade två par skor jag vill ha.

De första kostar 600 kronor och är från Vagabond. Söta, lagom höga (förhoppningsvis orkar man gå i dem länge..) Ser lite ut som tantskor från 80-talet :) De sticker ut lite men ändå ganska diskreta. Kommer nog inte köpa just dessa men några i stil med de här. Tycke det är dyrt med 600 kronor för ett par skor som man inte kommer ha ofta/jämt...
De andra är också från Vagabond , endast 400 kronor! De är riktiga vårskor som man kan ha jämt.. :) De är tunna och lätta, snygga & vita = Perfekt!
Men jag kommer hinna ändra mig 1000-tals gånger innan jag "slårtill" och köper nya skor.

434621-39434621-38

Träningen gick uruselt, har träningsvärk sen jobbet så vi gick på ett corepass för att träna mage-rygg. Övningarna var tråkiga och ledaren gjorde samma övning i typ 5 minuter innan hon bytte. Tråkigt & dåligt! Kass musik också! Trist när man verkligen är sugen på att träna!!

Nu ska jag äta lite av kladdkakan som blev över!! :)

:)

Kladdkakan var jättejättegod! Lite för kladdig kanske, borde väl stått i ugnen en liten stund till.. :) Åt alldeles för mycket, kommer aldrig orka äta någon lunch idag!!

Nu ska jag iväg till min psykolog, sen ska jag in till stan och köpa nya hörlurar till min mp3. De gick sönder igår :( Först den ena, sen den andra. Irriterande eftersom de var hyffsat nya!! Men jag måste ha ett par bra när jag jobbar, hur ska jag annars stå ut med mitt jobb??

Ett medelpass på Friskis skall jag också hinna med och en fika på stan med en kompis! :) En bra dag med andra ord!! :) Nej nu måste jag springa!!

Ha det finfint!!image17


Fika!

Mamma och jag ska fika alldeles strax, jag har bakat kladdkaka.

2ägg
3dl socker
125g smör
1,5dl vetemjöl
4msk kakao
1,5msk vaniljsocker

Blanda socker och ägg, inte vispa. Häll i det smälta smöret och låt sockret smälta lite. Häll i resten av ingridienserna. Ställ in i ugnen på 150grader i 30minuter. Klart!!
Busenkel kladdkaka heter receptet. Verklogen jätte lätt och gott!


Ledig!

Härligt med en ledig dag såhär mitt i veckan. Saknar att vara hemma varjedag och bara kunna göra saker som faller en in, men man måste ju komma tillbaka till verkligeheten.. 

Vaknade vid halv 10, skönt. Har sovit ordentligt inatt somnade vid 11 igår. Har precis ätit en kanongod frukost med youghurt med banan & müsli och mackor med ost & skinka. Hur gott som helst! Det är så underbart att kunna sitta länge framför frukostbordet och läsa tidningen, slippa stressa och bara njuta.

Nu ska jag städa lite om jag orkar och klä mig!
Ciao.


Camping

Kollar på Sverige Campar, längtar så efter sommaren!! Har nog campat varje sommar sen jag föddes. Mamma och pappa hatar att campa, fast vi har ändå gjort det ibland, i Tyskland, Nederländerna och Frankrike. Fast min morfar och mormor är riktiga campare, de är på "sin" camping från april till september. Fast nu har de villavagn, är mer som en liten sommarstuga men det är fortfarande campingliv man har när man är där! Sjukt mysigt!!

Jag älskar att tälta också :) Här kommer två bildbevis, första är från Smögen 2006, andra från Halmstad 2007 :)
 
434621-37434621-36


Jello shots

Fick en fråga om hur man gör jello shots. (Det var inte jag som lagade dem i lördags men det är inte svårt!)

Köp gelatinpulver, finns billigt i de flesta mataffärer.
Med de pulvret vi hade skulle man koka vatten och röra ut pulvret med, tänk på att inte koka eventuell alkoholhaltig dryck! ;)
Blanda sen i alkohol, gärna någon god rom, juice och häll i lite frukt, t.ex hallon, jordgubbar eller något annat.
Häll upp det i portionsglas, gärna i plast-shotglas, ställ in i kylen. Klart på ungefär en timme! :)
Kanon gott!

Så här blev våra :


434621-33434621-34434621-35

Världens längsta dag?

Började inte förrens klockan 8 imorse. Skönt.
Jobbat som en galning hela dagen. Trodde jag var klar vid 4 men då hade jag missat en hel back med post så det var bara att packa cykeln igen och köra vidare. Var klar vid halv 6 men egentligen inte, eftersom jag inte hittade alla gator och i vissa trappuppgångar kom jag inte in eftersom mina koder inte fungerade. Suck, hoppas jag inte får samma område på fredag.
Mina ben känns som gelehallon, de är inte vana i att springa i trappor en hel dag..

Skönt att jag är ledig imorgon, skall till psykologen. Sen ska jag träna med en vän och efter det ska vi fika. Är grymt sugen på chokladtårta med mandarin och vaniljsås :) Mumma!


Size 0

Kollar på Tv400, Kändisars extremt smala kroppar. Marilyn Monroe hade storlek 42 sa de. Storlek 42 är stort idag. Vad kan "Ugly Betty" America Ferrera ha för storlek? 38? Och hon känns jättestor eftersom man jämför henne med alla size 0 kändisar. Snacka om att idealet blir mindre och mindre.



Borde sova strax, segt. Hade gärna legat uppe och kollat på film halva natten. Men det funkar inte när man måste upp tidigt imorgonbitti. Får vänta tills imonkväll, är ju ledig på onsdag! :)


7-18

Jag har jobbat i 11 timmar idag. Kul? Nej! Vill jag säga upp mig? Ja. Har jag ont i kroppen? Ja. Får jag åtminstonde bra betalt? Nej.
Usch vad jobbet suger.
Börjar 8 imon, det är ju bättre. Skulle kanske få hjälp imon med då kanske jag slutar lite tidigare och det är ju bra!!
Ska nog ta och söka lite nya jobb, för detta kommer jag aldrig palla med. Inte 5 dagar i veckan ivf, man får ju inget fritid, det kommer bara göra mig ledsen.

Alltså har denna dagen gått utan att jag gjort något kul alls. Tappade förresten cykeln på min fot så jag har ett - inte så stort utan bara djupt jack i foten, som börjar bli blå. Nej nu ska jag koka mig en kopp thé och se om vi inte har något gott & riktigt onyttigt hemma som jag kan trösta mig med.

Ciao.

Söndagsångest

Redan söndagskväll igen. Det är sjukt hur snabbt tiden går. Varför går tiden alltid snabbt när man har kul och sjukt långsamt när man har tråkigt. Borde vara tvärtom!!

Sitter och kollar på En annan del av Köping, blir så fruktansvärt glad av att se det. De är verkligen härliga! Är kär i det programmet!! Jag gillar verkligen Torbjörn eller Tobbe, han är så ärlig som man själv önskar att man kunde vara. Säga precis som man tycker utan att bry sig om hur det låter! :)



Gårdagen blev mycket lyckad. Vi gjorde jello shot's och drack vin framför Melodifestivalen. Linda Bengtzing tycker jag är den bästa i årets omgång, dessutom är hon grymt snygg. Alltid ett plus.



Lördagskväll

Hatar när folk lovar saker och sen inte håller dem!! Usch! Gillar inte heller när man inte kan bestämma något utan bara - Vi gör det sen. Sen när? Sen om 1, 5 eller 10 timmar? Ge mig raka besked!

Ska snart åka och hämta min mobil som fick fötter och rymde hem med en kompis igår. Man känner sig lite ensam när man inte har sin mobil. Jag är verkligen ingen stor användare av mobiler, men jag känner att jag saknar den när jag inte har den! 

Ikväll blir den Melodifestival för hela slanten! Sista deltävlingen nu. Skall firas med vin och choklad. :)

Puss

Snö

Gårdagen med tjejerna var lyckad. Vi testade våra bartenderkunskaper, som behöver övas upp kan jag lova! Tog säkert 10 minuter att öppna en flaska, det är svårt när man inte vet hur de är konstruerade. Vi fick bruka våld för att få upp den! Men de blev goda och det var ju huvudsaken!

Träffade på en vän som jag inte träffat på säkert 2månader. Vi hann bara säga Hej.. Får väl ta och ringa honom någon dag. Innan träffades vi ofta, saknar det!!

När jag skulle hem i natt/morse, snöade det! Här hemma var marken täckt med snö!! Fast när jag vaknade idag så var allt såklart borta! :(  Fast ärligt talat vill jag hellre ha vår, men snö ger ändå en speciell känsla.

Nej, nu ska jag fixa till mig lite och äta lite mat!!


RSS 2.0