Stressigt.

Är lite småstressad, skall iväg in till stan och vara shoppingråd åt en vän. Bussen går om 10minuter.. Senare ikväll skall vi ha drink-provar-kväll, spännande och kul! Tror att det kanske blir en liten runda på stan också, men inte om jag är alldeles för trött. Dumma förkyldning.
 
Läkarbesöket gick fort och smärtfritt. Köpte ett blått nagellack, ett par örhängen och ett armband :) Kul med lite nya accessoarer! Nej nu måste jag kila!

Sköt om er!
.

Äntligen fredag. Igen!

Då är det fredag igen då! Härligt!

Skall till läkarn vid 12, går nog jättesnabb, hoppas jag i varje fall.  
Efter det funderar jag på en liten shopping sväng. Har ett presentkort på guldfynd, skulle vilja ha ett par "vardags-örhängen" alltså inga stora grejer, men ett par som är fina men ändå diskreta. Det borde de väl ha. De har världens sämsta hemsida så man kan inte kolla över vad de har på nätet heller. Segt.

Filmen igår I now pronounce you Chuck and Larry var inte direkt den bästa jag sett. Överdriven och fjantig, men den var samtidigt ganska mysig. Handlade om fördomar, först hade nästan alla svårt för homosexuella och sen var alla deras fördomar som bortblåsta. Visst budskapet var fint, men man tar det inte speciellet seriöst, tyvärr.

Nu ska jag klä på mig.
Ha det fint!

Pyssla-om-mig-själv-tid

Inte gjort något vettigt alls i eftermiddag. Orkar inte träna med min snoriga näsa och tilltagande huvudvärk. Det är så irriterande att vara "halv" sjuk. Egentligen att vara sjuk överhuvudtaget, men nu kan jag inte ens tycka synd om mig själv eftersom jag inte är riktigt sjuk..

Har lagat potatismos & ungsfalukorv idag, tyvärr är det en sådan rätt som är god första tuggan & sen mest tråkig i konsisten utan någon rolig smak.
Dock älskar jag potatismos, men det blev inte så bra, tror det beror på att jag gjorde det med elvispen. Blir inte lika bra som när man använder en stöt.
Jaja, mätt och belåten är jag nu i varje fall!
Har ätit chokladbollar också, de var goda och hemgjorda :)

Nu ska jag fixa mina allt för buskiga ögonbryn och måla mina naglar, är allt värd lite pyssla-om-mig-själv-tid nu! :)
Sen ska jag nog krypa ner i min alldeles för lilla säng och kolla på - I now pronounce you Chuck and Larry. -












Lunch.

Det har inte blivit någon promenad än, legat som fastklistrad i min bok, Såld. Den var jättebra och jättehemsk!! Tänk att det faktiskt finns sexslavar i Sverige i detta nu, usch vad hemskt! Jag förstår inte hur man kan göra så mot någon annan medmänniska, helt j*vla stört!

Färgat håret också, men det blev nästan ingen skillnad alls mot hur det såg ut innan. Tråkigt! Jag ville ha det mörkare, det är snarare ljusare nu. Skumt!
Hoppas det blir bättre när det är torrt och fixat.

Nej nu måste jag gå och snyta mig, igen. Usch! Och äta lite mat.


Det var det jobbet det.

Chefen ringde nyss och sa att jag inte kan jobba kvar om jag måste gå till min psykolog varje vecka. Han har tydligen fått för sig att jag skall kunna övertyga henne om att jag ska kunna gå på kvällarna istället!!? För jag tror verkligen hon vill jobba kvällstid för att jag ska kunna jobba. 
Jag får gärna jobba som timvikarie, får se om jag ens vill det.. Jag menar, inte kommer jag vilja att de ringer på morgonen och man får kuta till jobbet för att göra det som de andra inte hinner göra..
Lovade att jobba på måndag ska bestämma tills dess om jag vill jobba som timvikarie då.

Är väl egentligen inte 100% redo att börja jobba heltid ändå. Sen är det väl bättre att ha ett jobb som man kommer trivas med, inte bara känna sig stressad över. Men jag tycker ändå att det är lite märkligt att man inte kan gå ifrån 1½h en dag i veckan. Jaja.

Är sjukt förkyld idag, inget kul! Näsan gör ont så svullen är den! Sjukt!
Funderar på att ta en promenad i det fina vårvädret vi har idag, om man pälsar på sig ordentligt så borde det inte vara så kallt heller.

Pussa


Mys i tvsoffan

Legat i A:s soffa och myst hela kvällen. Välbehövligt!
Vi kollade på Rent hus, gud vad stökigt det var! Jag förstår inte hur man ens kan gå in i en sådan lägenhet! Fy! Jag dammsuger och städar en gång i veckan och det är ganska lite, men denna snubben hade nog inte städat på sisådär 5år!! Undra om han håller det städat och fint fortsättningsvis eller om det blir kaos igen..!?

Vi kollade också på Hitman, mycket bättre än jag trodde den skulle vara. Är ju trots allt baserad på ett Tv-spel! Lite svårt att hänga med hela tiden, men huvudsaken är ju att den slutade bra och att det fanns några snygga skådespelare! :) Olga Kurylenko & Timothy Olyphant, kanon bra skådespelare dessutom!




Nu ska jag sova eller först blir det nog ett kapitel i min nya bok Såld.
Take care!
 

Tårar.

Har tryckt i mig massa naturgodis och ris med wokgrönsaker. Mår verkligen skit. Jag som skulle klara detta nu.
Jag förstår inte hur jag kan må såhär dåligt. Vet inte alls vad jag vill, eller om jag ens vill någonting. Eller om jag ens orkar någonting.

Varför kan inte mitt liv vara lika perfekt som alla andras? Eller åtminstone lite bättre än såhär.
Varför måste jag gråta mig till sömns och ha ångest över allt som har med mig att göra?
Jag vet inte hur länge till jag orkar, visst ibland känns allt bra och jag förstår det mesta, men när det är som jag känner nu. Ja då vet jag inte längre. Hur fan ska jag ta mig ur detta?
Jag kommer aldrig klara detta själv.

Jag vill kunna skratta och må bra utan att vara orolig över att det ska vända igen. Jag är så jävla rädd för att visa hur jag egentligen mår. Alla sticker när de får reda på hur allt egentligen ligger till, varför är det så?
Jag saknar att ha någon som verkligen vet allt och vill stötta mig. Jag saknar någon som förstår.

Fan fan fan.





Tvångstankar

Vad har hänt egentligen? Jag har sjukt ont i halsen och huvudet. Förkyld verkar jag vara också. Jag som var frisk som en nötkärna igår, typ.
Jag vill inte vara sjuk. Jag vill inte känna mig såhär seg. Hoppas det blir bättre när jag vaknat till lite till.

Träningsvärken i armarna är inte så farlig, visst det känns att jag tränat men det är bara en skön jag-har-tränat-känsla. Vet inte om jag ska träna ikväll, inte så bra om man är lite småsjuk.. Vill inte att det ska bli värre.

Handlar om tvångstankar på radion, Tourettes syndrom. Sjukt jobbigt att ha en sådan sjukdom! Att ha värsta ritualerna för att kunna göra saker måste vara sjukt jobbigt. Eller säga saker man verkligen inte egentligen vill säga.
Jag kan få för mig ibland att jag måste göra som jag först tänkt, om jag tänkt ta en speciell väg och sen kommer på att en annan är snabbare så måste jag ändå ta den vägen som jag planerat först. Men denna killen hade verkligen tvångstankar, hemskt! Som tur var är han frisk idag!

P3 lägger säkert upp reprisen på programmet på deras hemsida, lyssna!! www.sr.se/p3


Träningsvärk?

Hemkommen från ett sjukt-jobbigt-för-armarna-pass i kiBox. Usch vad jobbigt det var, mina armar är helt slut. Fast nu vet jag ju att jag kämpat och det är ju bra! Hoppas bara inte träningsvärken kommer bli för jobbig bara!

Funderar på att åka till Ikea en sväng imorgon och köpa lite tyg. Vill ha lite nytt & fräscht, få lite vårkänslor inomhus.. Får se om jag får tid och lust. Inte så inspirerande om det ösregnar bara.

Nu ska jag se klart på "I huvudet på Gynning".
Ciao.




Sådan är du av Ann Petrie

"Vågar blir ständigt kära i kärleken, och du drömmer om den fullkomliga kärleken och innbillar dig att du kan överföra sagans episodiska romaser till verkligheten."

Än så länge stämmer det. Men hör här;

"Alla dina pengar lägger du på kläder, smink och kroppsvård. Skönheten är nödvändig för ditt välbefinnande, och du avskyr allt fult och vulgärt."

Visst jag gillar inte fula saker, men det gör väl ingen?!
För det som är fult för en kan vara snyggt för någon annan. Så det stämmer väl, men jag lägger inte ner Alla mina pengar på kläder, smink och kroppsvård. Jag köper enbart kläder när jag verkligen måste ha dem eller hittar något som jag bara måste ha. Men det är verkligen inte ofta det händer!

"Du söker meningen i livet genom din partner"

Hmm, jag hoppas inte detta stämmer!





Bokrea

Körskoleläraren sa faktiskt att jag blivit bättre än förra veckan. Härligt! Känns som om jag kanske kan få det där förbaskade körkortet någon gång! Visst det kommer ta några månader men jag är betydligt mycket bättre nu än i höstas, skönt!

Tog en liten sväng förbi bokrean innan jag cyklade hem. Blev 5 böcker. Alltid trevligt att ha något att läsa, jag ger upp ganska lätt när det gäller böcker men dessa verkade bra!


Alyssons skor av Margret Leroy


Maskrosungen av Sandra Gustafsson


El Choco av Markus Lutteman


Såld av Matasja T. & Vera Efron


Sista chansen av Marian Keyes

Böcker är något jag inte brukar lägga mina pengar på. Brukar bara inhandla en par inför sommarsemestern eftersom det är underbart att ligga på stranden med en bra bok. Sommar känslor!!  
Ska nog förbi rean någon mer dag med mor min, hon brukar veta vad som är bra.

.

Sovit gott!

Drog ner min rullgardin igår och drog för gardinerna för att det inte skulle bli ljust på mitt rum när solen går upp, och det funkade utmärkt! (Det brukar vara ljust på mitt rum jämt eftersom jag har en lyktstolpe precis utanför fönstret..) Men idag var det kolsvart!
Vaknade bara 3gånger inatt och sov ända till 09.20!! Skönt! Känner mig utvilad och glad idag!

Skönt att jag inte ska jobba idag, regnar här. Inte så kul att vara utomhus och frysa en heldag. Lär ju få vara med om tillräckligt många sådana dagar när jag börjar på riktigt nästa vecka!

Idag är det inte mycket planerat.
Skall till körskolan och bli en grym bilförare.
Laga middag.
Träna kiBox.
Ev färga håret.

Annars ska jag bara ta det lugnt! :)
Härligt va!


Tvkväll


Har vart ute och övningskört ikväll, gick faktiskt riktigt bra! Skall till körskolan imon, hoppas det går lika bra så jag kan få lite beröm! :)

Legat i sängen och kollat på Anna Pihl och ätit värmda äpplebitar med kanel och youghurt! Gott!
Nu ska jag se Janice Dickinson bootcamp om jag orkar hålla ögonen öppna. Abbey verkar vara en så söt tjej!

Abigail Clancy

Måndags middag



Stått i köket jättelänge nu, laga köttfärspaj! Det ser riktigt riktigt god ut!
Ändrade lite i receptet men grundreceptet kommer från Tasteline och ser ut som följer.

300 g nötfärs
1 dl röda linser
1 st gul lök
1 msk tomatpuré
2 st vitlöksklyftor
1 dl ost
timjan, oregano, paprikapulve, tacokrydda, salt & peppar

Pajdeg:
1,5 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
2 msk kurskakli
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 st mosad potatis, kokt
1dl minimjölk

Stanning:
2 st ägg
1,5 dl minimjölk
salt & peppar


Måndag!


Kunde inte sova inatt var så orolig och hade ångest inför jobbet idag. Ville verkligen inte.
Jag tror det blir bättre när man kommit in i rutinerna och får egna områden. Idag gick det ändå hyffsat, det gick snabbt och jag hittade. Det var sol och uppehåll! Skönt!!

Pratade med chefen om att jag måste fortsätta gå hos min psykolog, så en dag i veckan kommer jag inte dela post utan bara jobba på kontoret. Härligt värre att ha rätt ut det, han är verkligen jättetrevlig och sa att han tyckte att jag inte skulle ha sån press på mig. Känns jätteskönt att ha en chef man kan prata med!
Nu hoppas jag att allt löser sig och att jag kommer klara av att komma in i "verkligheten" igen och inte bara gå hemma och må dåligt av att ha saker att göra.

Nu ska jag ducha och klä på mig. Helt genom svett efter en dag på jobbet! :)

22:02

Klockan är mycket för mig som skall gå upp 05:30 imorgonbitti. Men men, hinner ändå sova några timmar.

Träningen idag blev minst sagt misslyckad. Vi satt och vänta på instruktören som inte behagade komma utan hellre befann sig på hemlig skidort.. 
Personalen sa åt oss att vi kunde gymma istället, jag kan inte gymma!
"Uppvärmningsmaskinerna" är väl Ok, de man spring/cyklar på är roligast, men inte i mer än 15minuter. Själva styrketräningsmaskinerna förstår jag ingenting av. De är roliga tills man förstår att man gör helt fel och tillslut kommer fastna i någon obehaglig ställning om man inte ger upp på direkten.
Vi kom fram till att vi max kan ha brännt 150kcal efter 1 timme i gymmet. Ovärt!

Har haft en mycket trevlig kväll med A. Han är brun som en pepparkaka och har massa roliga saker från Thailand att berätta. Jag är vit som ett kopieringspapper och har inga roliga upptåg att berätta om. När jag berättade lite roliga saker jag vart med om så frågade han om det inte hänt något kul alls i Sverige när han vart borta. Har jag ett så tråkigt liv? Får nog se till att ändra på det. Snart.

Godnatt på er!

Söndag igen.

Känns inte som om det var särskilt längesedan det var söndag sist. Vart tar alla dagar vägen egentligen? Känns inte som man hinner med någonting alls.. Särskilt inte när man jobbat lite.

Gårdagen med tjejerna var mycket lyckad. Promenaden blev inställt med omedelbar verkan eftersom det blåste storm ute, dessutom var det svinkallt. Det blev potatisgratäng och kött. Morotskaka och smothie & massa naturgodis. En riktig heldag&kväll med tjejmys alltså! Underbart. Tänk att vänner kan göra en så glad!

Vi satte ihop Ikeamöbler och M försökte lära mig lite bilmärken, vilket gick uruselt. Jag kan inte se skillnad alls på bilar, inte vet jag hur en Audi ser ut te x. Får väl ta och lära mig det någon gång.

Nu ska jag klä på mig och försöka hitt på något vettigt!

Sjukt trött

Vaknade för drygt en timme sedan. Bakfull och trött.
Skulle bli en mycket lugn kväll igår, men vi ändrade oss när vi väl klätt oss och åkt in till stan.



Hamnade på en klubb i stan som visst hade Playboy tema. Haha. Tjejerna  gick runt i BH och trosor med jättekaninöron och en liten svans. Killarna gick omkring i morgonrockar. Inte alla som tur var men det var en hel del.
Jag är rädd för djur, särskilt vilddjur. Kaniner utanför burarna är lite skrämmande.
Jag är lite för pryd för att ens kunna gå utklädd till bunny hemma i min ensamhet, men det är väl kul att vissa vågar freaka lite. Eller?! :)

Nu ska jag sminka mig och åka hem till en vän. Vi ska som vanligt ha tjejkväll framför melodifestivalen ikväll, vi ska baka lite innan och ta en promenad så det kommer nog bli en lyckad dag och kväll idag också!

Ni får ha det så fint.
Ciao.


Fredag kväll.

Nu har jag duchat och klätt på mig rena kläder. Man känner sig så mycket piggare då!!
Väntar på att min vän kommer hit så ska vi äta kyckling innan vi ev drar in till stan. Blåser som tusan ute så det kan hända att vi stannar inne under filten framför tv:n. Spelar ju egentligen ingen roll vad man gör bara man har trevligt!


Någon har ju beställt kreditkort i pappas namn, han har polisanmält det. Idag kom en faktura på 40 000:- som någon handlat för!! Och vi vet inte om de har fler kreditkort i pappas namn!!
Jag blir så arg och ledsen, stackars pappa han tycker detta är jättejobbigt och det kan man ju förstå! Idioter, usch vad jag hatar folk som inte kan se skillnad på ditt & mitt!

Nu ska jag borsta håret och städa lite här hemma!
Pussa


trött

Kan inte sova fryser för mycket. Skit väder som gör mig så frusen! Har underställ och fleece-tröja på mig, tofflor och duntäcke, detta kan inte vara normalt!!
Funderar på att ställa mig i duschen med kokhett vatten för att bli varm. Låter riktigt skönt.

Andra dagen som CityMan

Dag nummer 2 på jobbet gick bättre, men långt ifrån bra. Eftersom vi var 2 så slutade vi tidigt, skönt! Är hur trött som helst. Regnade hela vägen hem idag igen, helt genomblöt och iskall inget kul alls. Ska vila lite så jag orkar hitta på något ikväll.

Skall antagligen in till stan för att ta en drink med en vän och snacka lite skit. Alltid lika trevligt.
Ska sova en stund nu. Vi hörs.

Kisses ♥

Dagens Nemi i GP. Bara så rätt.


Chokladpraliner



Mor min hade fått chokladpraliner från sitt jobb idag. Jättesöta! Tänk att kunna göra sådana själv och bjuda på, hade inte vart fel! Åt en jättegod liten kula med vitnougatkräm i ett skal av vitchoklad och större sockerpärlor runt. Mumsa! Choklad är det bästa som finns inbland!


Lite gladare.

Tack för den gulliga kommentaren L, den värmde!! Ska försöka se på det lite mer positivt så blir det nog bra. :)

Har sovit en stund, jag är inte van att vara igång flera timmar. Är fortfarande trött, men jag hoppas jag somnar tidigt idag och kan sova längre stunder utan att vakna inatt.
Skulle egentligen träffa en kompis idag men jag orkade inte. Jag hatar när jag inte orkar vara med vänner de är de bästa jag har, ändå så prioriterar jag bort dem för att sitta hemma och tycka synd om mig själv! Usch.

Är lite frusen idag också eftersom det regnade när jag skulle cykla hem, 40minuter i ösregn är inget kul. Ska nog ta och göra mig en kopp thé nu och krypa ner under täcket och titta på Från A till Ö. Jag älskar Hedvig, kallade mig själv för Hedvig när jag var liten hon har alltid vart min idol! :)

image25

Btw idag kommer en av mina bästa vänner hem från Thailand! Äntligen, har saknat honom så! :)

Första dan på jobbet.

Kan inte påstå att jag tyckte det var kul. Men man kan ju inte ge upp efter endast en dag. Eller? Jag vet faktiskt inte om jag klarar av det, inte just nu.
Usch vad jag känner mig värdelös.

Jag mår verkligen skit, jag vill inte. Jag vill att allt ska vara bra, att jag ska må bra och att jag orkar med allt.
Men så är det inte.
När kommer jag bli den där glada tjejen igen som tar motgångar med en klackspark?

Jag vet att det aldrig kommer bli så men jag hoppas allt kan bli som innan. Jag orkar inte detta mer.
Usch vad jag är ledsen idag.



Läggdags.

Är alldeles strax dags för läggdags för min del, ska trots allt vara på jobbet klockan 7.00 imorronbitti. Måste gå upp vid 5.30-5.45 så jag kan inte gå och lägga sig speciellt sent. Jag måste verkligen sova inatt. Har svårt för att sova till och från, jobbigt för innan sov jag som en stock. Jämt.
Är lite nervös för att jag inte ska klara av att jobba och komma in i rutiner igen, men jag hoppas det kommer gå bra!

Har ivf lagat lunchen tills imorgon. Pasta med äpple, rödlök och lite bacon blandat med cream fraiche (för att det inte ska vara så torrt och så att äpplebitarna inte ska bli bruna.) Hoppas det kommer smaka gott!

Vi hörs imon. Då kommer även lite uppdateringar om hur första dan på jobbet gick! :)





Dagens inköp.

Sådär ja nu har jag fixat lite bilder på mina nyinköpta kläder. Inget som är så utstickande utan bara lite nya basplagg för det behöver man ju också.


Här är ett linne med djup urrigning i ryggen från H&M 129kr, kan användas jämt. Känner på mig att jag kommer använda detta till Allt! :) Gillar kläder man kan ha till både vardag och fest!


Två olika par jeans, båda från GinaTricot. (Jag hittade inga svarta men de är mörka så de får duga.) Blev förälskade i de första jeansen med dragkedja på fickorna, omarion 499kr. De andra är lite mörkare och heter Osanna kostade 399kr. På mittenbilden har jag en vanlig svart t-shirt som är lite längre än vanligt, kostade 69kr -också från H&M.

Sist men inte minst en turkos kofta, också denna från H&M för 149kr. :)

Hemma igen.

Svängen på stan gick utmärkt!
Mycket bättre än förväntat. Det betyder att min plånbok tog lite förmycket stryk, men vad gör det när man är nöjd med inköpen!? 2par jeans, ett linne, en t-shirt och en kofta. Sen blev det vax, hårspännen och hårfärgning också. :)

Har slarvat med maten idag. Orkade inte äta lunch innan jag åkte så det blev ett päron på vägen.
Var sjukt hungrig när jag kom hem så det blev en ordentlig kvällsmat med ägg och nyponsoppa och mackor. Gott!
Måste laga mat till lunchen imorgon också, pastasallad med kyckling tror jag det blir. Det borde bli gott och det håller man sig på ett tag också! Måste ju orka hela dagen på jobbet imon! :)

Bilder på dagens inköp kommer senare.


Klar.

Sådär, påklädd och klar!
Ska bara fixa håret innan jag ska iväg. Känns annorlunda när man klippt av en bit av håret, särskilt när man ska borsta det. Behövs knappt när det är så kort! Skönt.

Önska mig lycka till med shoppingen idag. Jag hoppas jag inte får panik i affären och åker hem utan något nytt. Vill verkligen ha något fint och nytt nu när det snart är vår. Om jag hittar något så lägger jag upp inköpen här på bloggen ikväll.

Ha en fin dag!
Ciao.

Sista dagen.

Jaha så vad ska man göra på sista lediga dagen? Ska börja jobba imorgon. Klockan 7.00 ska jag vara där, nervöst men kul. Tror jag kommer klara av det. Jag hoppas jag gör det.
Ska på inlärning i 3 dagar sen ska jag vara ledig 6 dagar innan jag börjar på riktigt, om jag klarar av de tre första dagarna då vill säga.  Håll tummarna för mig!

Så idag ska jag njuta av ledigheten. Ska på möte med min psykolog vid lunchtid idag, efter det tänkte jag att jag är värd en sväng på stan innan träningen. Behöver ett par nya svarta jeans, hittar aldrig några som sitter bra... Så idag ska jag ge det ett nytt försök.
Behöver lite snygga t-shirts också, men jag tycker aldrig det finns några som sitter Ok. Tråkigt.
Borde ivf hitta en hårfärgning jag vill ha, vill ha en med lite slingor i så det inte ser så tråkigt och onaturligt ut, mitt hår har ganska många nyanser av sig självt och det gillar jag. :)

image17


Nya frisyren

434621-23
Jag kan väl inte påstå att jag är världens bästa fotograf, eller modell. Jag sjunger på kortet, fast det ser ut som jag gör värsta posen.HAHA. Men här är ivf bilder på min nya frisyr. Okej luggen syns inte, ska vara en snelugg där någonstans.. Kan lägga upp bättre bilder någondag då jag fixat till frisyren.
Blev nöjd. Innan var håret så långt, tungt och tråkigt.
Tänkte inte klippa av så mycket, vill kanske egentligen spara till lååångt hår... men när jag väl satt hos friören så blev jag helt plötsligt säker på att det var kort hår jag ville ha. Det slog om på 2sek. Så nu är det kort igen.
Ska försöka lägga i en färgning och slinga det till helgen. Vill ha det lite mörkare, nu ser det nästan blont ut i luggen.

Inköp.


Nya skor. Blev förälskad direkt! Sitter som de vore specialbeställda. Härligt!
Jag gillar att mellandagsrean pågår ända in i slutet av februari.
Dessa pärlor blev mina för 200pix från Din Sko. Kärlek. 


434621-22
434621-21

Tur i oturen

Cyklade till körskolan idag och ställde min cykel fint och ordentligt i cykelstället, och låste cykeln. När jag skulle hämta den så var låset uppklippt, bromsarna avklippta och ena pedalen avsparkad.
Argt tog jag bussen hem för att äta lunch innan jag skulle till frissan.

Tappade ett rått ägg i golvet, självklart gick det sönder. Ägg har en riktigt jobbig konsistens särskilt när man måste torka upp det..
När maten väl var klar och jag skulle äta så tappade jag ut hälften av min mat på golvet! Vad är det med mig idag! Så det blev en liten måltid. Tur att maten inte var särskilt god. Pasta & kalkonsås. Börjar tröttna lite på det.

Tvingade min bror köra för att hämta cykeln på bilen för att få hem den. Men när vi väl skulle hämta cykeln så såg jag att cykeln jag trodde var min var någon annan stackare som har en likadan cykel som jag. Min stod två cyklar bort fin och hel. Härligt för mig, dock synd om stackarn som har en trasig cykel.
Slutet gott allting gott.


En ensam Tv-kväll.

Suttit framför tvn i min ensamhet och kollat på Anna Pihl (Charlotte Munck), kanonserie - älskar den. Synd bara att inte Iben Hjejle är med längre, hon är en riktigt bra skådis. Det är lite tråkigt att det är sista säsongen, kommer sakna serien så. Tur att det är några avsnitt kvar!!!

Varför kan inte vi göra lika bra serier och filmer som Danskarna?
Älskar danska filmer och serier, en liten förkärlek jag har. Kan varmt rekommendera - Gamla män i nya bilar - en helt sjuk film!
 


Måndags fika.


Vart i stan och fikat med X idag.
En kladdig onyttig choklad-vanilj-mandarin paj/kaka. Sjukt god. Ack så onyttig.

Är så arg på mig själv, varför låser sig allt? Jag kan inte ens säga det jag planerat att säga ända sen vi bestämde att vi skulle ses i onsdags. Jag kunde inte ens se dig i ögonen när jag sa att jag inte ville prata om det.
Blir så ledsen på mig själv.

Jag kan inte ens fråga hur du mår, för jag inte vill berätta hur jag mår. Inte för dig inte än. Eller?

Måste jag ta med mig ett manus för att kunna berätta för dig hur jag egentligen mår? För det finns så mycket jag vill att du ska veta, så mycket jag vill dela med mig av, men hur ska jag kunna dela med mig när jag inte ens kan öppna munnen i din närvaro?
 
Jag vill skrika på dig samtidigt som jag fortfarande tycker om dig så och bara vill bespara dig på allt elände som du tyvärr är en del av.

Nej. Nu ska jag äta kvällsmat.
Ciao.


Ge mig sommar! NU




image20



Visst denna bild är 4år gammal om inte mer, men jag var alldeles lagom solbränd. Dessutom en äkta solbränna, inget fuskande i solarium här inte. 
 
Jag vill ha sommar nu!!

Jag vill kunna vakna av att solen lyser in på rummet och man springer upp packar strandväskan och cyklar till havet! Tänk att ligga vid havet och höra vågorna slå mot klipporna och äta ostmacka som smält i solen.

En sommar med sol varjedag, med varmt vatten i havet och sena kvällar vid stranden.
Inte regn, brännmaneter och isvakar.
Ge mig!








Söndag.

Vaknade först klockan 10 imorse. Skönt att sova ut!
Frukosten bestod av rostat bröd och björnbärsmarmelad. Sjukt gott. Riktig söndagsfrukost.




Ska försöka rensa ut mitt gamla skrivbord så jag kan slänga det sen. (eller rättare sagt skänka till ngt ställe som vill ha det)
Jag hatar att jag har så mycket saker som jag inte har någon användning av men inte kan med att slänga. För vad gör en jojjo - som jag fick i födelsedagspresent för 10år sedan, en samling suddigummin i form av Disney figurer och gamla födelsedagskort i en ny rensad skrivbordslåda?
Inget, ja vet. Men jag kan bara inte slänga det. Jag kanske kommer sakna dem jättemycket om jag slänger dem. Eller inte, men det tar emot. Jag kan bara inte slänga det. Inte än.

Ska träna core vid 3 idag. Skönt att göra något vettigt på söndagar annars blir det bara att man sover bort halva dan och resterande halva går ut på att vänta på att det ska bli kväll så man kan titta på tv eller någon film.
Jag har alltid hatat söndagar. Jag tycker att söndagar är mycket värre än måndagar. Söndagar går bara ut på att fördriva tiden tills det att det blir måndag. Usch. 


Melodifestival deltävling II

Melodifestival ikväll. Själva underhållningen på tv är mer en bortförklaring för att kunna träffa tjejkompisar och snacka skit än något jag gillar att titta på. Det enda som kan göra att jag fastnar framför det är Luuks roliga kommentarer och paus-underhållningen med Björn Gustavsson. Sen är det inte heller helt fel med plockmat och naturgodis.

Är så fruktansvärt trött på allting nu. Jag hoppas att det blir bra efter mötet på måndag, annars kommer mitt liv vara ett helvete tills på torsdag och det kommer jag inte orka. Usch. Jag vill att allt ska vara som det var i somras. Då var allt så mycket bättre än det är nu.
Nä nu ska jag vara lite positiv. 
Ska ju träffa min underbara vän nu. ♥

Äntligen fredag.


Simningen imorse gick utmärkt. Får dock riktigt ont i händerna konstigt nog. Känns som träningsvärk i dem nu, om man nu kan ha träningsväk i händerna?!
Blev lite stressigt i slutet eftersom vi planerat att ducha, klä på sig, sminkning och hårföning skulle ta en kvart. Tog lite mer än en halvtimme, som tur var hann vi in till stan i tid. Utan att behöva prioritera bort något.

Ett par grannar var här innan och sa att ett par skumma typer beställt kreditkort i andra grannars namn. De hade visst vart i vår brevlåda och hämtat något. Skumt. Pappa ska polisanmäla dem eftersom de beställt kreditkort i hans namn också. Men vi trodde att det bara var kortföretaget som gjort fel.. Usch vad jag inte gillar sånt. Man vet ju inte alls vad de mer kan ha gjort!! Vi ska nog skaffa en låst brevlåda så det blir krångligare att ta något där ifrån.

Ska iväg på steppass snart, fast måste nog äta något innan jag åker. Ska på tjejmiddag ikväll och äta vegetarisk lasange (jag som bestämt) men borde försöka få i mig något ordentligt innan träningen ändå så att jag orkar hela passet. Kanske några köttbullar från igår, inte så tokigt. :)




 

Lunch.

Köttbullar. Hemlagade och lite svarta. Men gud så goda! Tur det eftersom det tog över en timme att laga dem!
Riktigt stolt över mig själv. Första gången jag lagat köttbullar alldeles själv. Potatismos till det. Riktigt riktigt gott. Nästan lika bra som mormors köttbullar! Nej, det kanske var överdrivet, men på god väg att bli lika bra! :)



Alla Hjärtans dag.

Idag är den dagen på året man ska gå hand i hand i solskenet med någon man gillar. Man ska berätta hur mycket man älskar varandra och gärna ge varandra små presenter i hjärtformade askar. Inte är jag bitter inte. Men det hade vart trevligt med en puss på kinden och några fina ord.. Men från vem?

Fast på ett sätt är det bra, för gud vad besiken jag skulle bli om jag hade förväntat mig någonting idag och inte fått det. Så det kan bara bli en överraskning om någon tänker på mig idag!

image17


Gårdagen blev bättre än förväntat. Solsken och vänner. Kan det bli bättre?
Längtar till det blir riktig vår. Visst solen skiner, men den riktiga värmen har inte kommit än och gör väl inte det än på några månader. Men jag längtar ändå. Riktigt mycket.




Jag vill att du kommer hem.

Jag vill ha dig här. Inte på andra sidan jordklotet. Här hos mig. Jag behöver luta mitt huvud mot din axel.
Kom hem snart. Jag saknar min vän.

 

.13.02.08.

Jag skulle vilja ligga i ditt knä, du skulle klappa mig på huvudet och säga att allt blir bra snart. Men så är det inte. Jag är vuxen nu, men det känns inte så. Jag känner mig lika liten och vilsen som för 3år sen. Men jag måste klara detta själv nu, denna gång kan jag inte lite på andra. Jag måste lite på mig själv. Hur det nu ska gå till.

Jag skulle vilja våga berätta allt för dig, men jag kan inte. För vad kommer hända då?
Kommer allt bli upp&ner igen? Eller kommer ni lämna mig igen? Kommer jag lämnas själv för att reda upp allt igen? 

Jag ska ta en sak i taget för du måste lyssna, jag vet att du lyssnar. Men förstår du? Du vill förstå men jag pratar så osammanhängande. Jag ska försöka, idag ska jag försöka. Jag vill att du ska förstå för jag litar på dig, du är den som håller fast mig så jag inte faller. igen.

Stan. Staden.

Vaknade tidigt idag, trots att jag kom hem sent igår.
Härligt!
Gått på stan hela för middagen. Handlade Inget! Jag hittade verkligen ingenting som jag verkligen ville ha. Blev lite sugen på en t-shirt, men den kändes lite för vintrig. Det ska ju bli Vår nu!
Var ute efter ett par nya svarta jeans för de paren jag har är så tråkiga i färgen. Men inte ens det fanns. Okej det fanns massa svarta jeans men jag vill ha några som inte ser likadana ut som de jag har.
Funderar på att åka till Lager imon. Bara för att. Men antagligen hinner jag inte det.
Jag vill ha något Nytt!

Eller jo jag handlade nagellackbortagning. Yippey.
Tog bort det knallröda och ska måla ny färg. Undra vilken det blir denna veckan? Någon av dessa tror jag. De är tråkiga att måla på men är riktigt söta på.


image18

Brr.

Fryser. Inget kul.
Varför är det så kallt? Vill ha sommar och sol, inte regn och minusgrader. Okej det är inte minusgrader ute idag men det är fortfarande jättekallt. Inomhus också. Usch.
Mina händer är som isbitar, inte ska man väl behöva sitta med vantar inomhus? Får nog ta och göra mig en varm kopp thé. Gott.

Orkar inte göra något vettigt idag. Inte för att jag brukar göra något vettigt men ändå. Ska träna senare men det är många timmar kvar. Som tur är. Funderar på att sätta på en film och krypa ner i soffan. Det låter inte dumt alls faktiskt.
En film blir det!

Onsdag.

Intensivpasset igår gav mig en härlig träningsvärk idag. Jag kan inte förstå hur gubbar 60+ kan ha så bra kondition! Medan jag står högröd i ansiktet och nästintill skriker efter vatten & frisk luft så springer gubbarna omkring utan det minsta tecken på ansträgning. Jag förstår inte.

Mina armar blev inte direkt gladare efter simpasset imorse, men nu får de vila i över ett dygn! Måste lära mig att strecha bättre, är fruktansvärt dålig på det, det är ju sjukt tråkigt! Kanske blir träningsvärken bättre, eller mindre, om jag anstränger mig mer med strechingen. Hmm.

Vi åt frukost på stan efter simningen, varför är det så sjukt mycket godare att äta ute? Om jag hade råd skulle jag äta ute varje dag. Men lite i att det är så gott är för att man inte behöver anstränga sig själv. Inte stöka fram allt, tillaga det och framför allt så behöver man inte städa efter sig! Grymt skönt!

Btw. Blev ingen semla igår, bakade dock parfait. Misslyckades lite med att vispa äggvitan. Men den blev riktigt god ändå. :) Och fin.







Vill ha.

image14

Don Donnasko från Wedins 899:-
Ge mig!


Tasteline.

Lagat köttfärsås med morötter och bacon idag. Grymt duktigt av mig, tog låååång tid. Först fick jag leta upp recept och sen skulle allt skalas, hackas och stekas. Men gott blev det. Kanske inte behöver gå den där matlagningskursen. Eller vad tror vi? 

                                                                  Recept hittas på tasteline.

image13



Imorgon är det semledagen. Undra om det blir till att äta en semla då. Gillar inte grädden men mandelmassan är god. Godast är locket. Brukade alltid få semla hemma hos mormor&morfar innan. Blir nog till att åka dit i helgen så man kan få en semla. 

Gud vad hungrig jag blir. Ska sova nu.
Pussa
 

 


Sleep time.

Har sovit sjukligt mycket det senaste dygnet. Sov ivf 5h igår på dan - borde inte kunna somna så lätt sen på kvällen men vid 11 igår sov jag som en stock och gick inte upp förrens halv 11 idag! Så idag har jag vart ganska seg, men också riktigt utvilad!
Egentligen är det ju ganska positivt har sovit dåligt sen i julas, man märker att allt börjar bli bättre. Innan somnade jag varje gång jag la huvudet på kudden eller innan huvudet nuddat kudden. Gud vad skönt det skulle vara om det blev så igen. Hoppas hoppas.
Har tom börjat tycka att det kan vara skönt att sova själv nu! Man får ta hur mycket plats man vill och väcks inte av någon som ligger och snarkar brevid.

image10Helst ska man sova med minst 4-5 kuddar. Det är mysigt!

RSS 2.0